Waarom zijn we op zoek naar
jou?

Als interieurbouwer is geen dag hetzelfde, en dat is voor jou de uitdaging. De ene dag ben je bezig met het verspanen en assembleren van maatwerk lockers voor een mooie klant in het onderwijs, de andere dag werk je mee aan de kleedkamerinrichting voor een grote sportschool. Op onze website vind je verschillende projecten, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Je hebt gedurende jouw werkdag de beschikking over een modern machinepark en werkt samen in een team van gedreven collega’s. Ook heb je veel contact met onze engineers, van wie jij de tekeningen werkelijkheid maakt. Jullie gezamenlijke doel? Voor iedere klant een succesvolle interieuroplossing opleveren. Maatwerkmeubilair, tot in de puntjes verzorgd.

Bevlogen. Gemotiveerd. Proactief. Zijn deze kenmerken jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou als onze nieuwe collega. Verder…

  • beschik je over mbo werk- en denkniveau op het gebied van interieurbouw;
  • heb je een passie voor hout, techniek en elektronica;
  • werk je het liefst samen met gemotiveerde collega’s;
  • denk je graag actief mee en ben je altijd op zoek naar verbetering.

Wij bieden jou allereerst een uitdagende baan van 24 tot 40 uur (in overleg). Verder is het goed om te weten dat WEWO flink groeit, maar dat wij geen groot corporate bedrijf zijn én worden. Het is eerder zo dat je bij ons wordt omringd door collega’s met wie je ook na werktijd leuke dingen kunt ondernemen. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Denk aan een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, ATV, flexibele werktijden én een goede pensioenregeling. Tot slot geef je bij ons jouw toekomst vorm. Je krijgt namelijk volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Ja, ik wil graag bij WEWO werken.

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Zoals je ziet, een gemêleerd gezelschap.

Jan Keizer
Jan KeizerInterieurbouwer
In mijn dagelijks werk ben ik verantwoordelijk voor het produceren en monteren van onze meubels. Een uitdagende en zeer wisselende functie!
Willem Graveland
Willem GravelandProject Engineer
Als Project Engineer zorg ik voor de technische uitwerking en materialisatie van de meubels. Uiteraard in nauwe samenwerking met Sales en Productie.
Gerben Morsink
Gerben MorsinkSales Engineer
Als Sales Engineer ben ik vanaf het eerste begin bij de projecten betrokken. Ik begeleid potentiele klanten in het traject naar de beste oplossing.

Werken in een groeiende, innovatieve werkomgeving voor de mooiste opdrachtgevers uit Europa? Check onze vacatures en get in touch!

Voor welke gave merken kom je te werken?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag voor WEWO werken!